Project: LEFF Veghel

Wil jij fitter, gezonder en blijer worden?

LEFF ( LifeStyle Energy Fun & Friends) is een leuk programma voor kinderen die boven een gezond gewicht zijn  in de leeftijd van 7 tot 13 jaar én hun gezin. Het is een gratis programma waar in je sport, fitter wordt en gezond bezig bent! LEFF doe je samen met (een van) je ouders. Terwijl jij aan het sporten bent onder begeleiding van een sportcoach, gaan jouw vader en/of moeder aan de slag met een coach die hen adviseert over wat jij nodig hebt om je fitter en blijer te worden.

Over LEFF

LEFF is ontwikkeld door experts, maar wordt uitgevoerd door getrainde mensen uit je buurt. Alle LEFF-coaches uit het team zijn aardig en respectvol. Ze hebben begrip voor jouw situatie en voor verschillende culturen. LEFF is geheel GRATIS voor alle kinderen en ouders. De LEFF-bijeenkomsten zijn na schooltijd bij jou in de buurt. Er kunnen 12 kinderen in een groep deelnemen. Wees er dus snel bij!

Meer informatie?

Ben jij ook een LEFF-gozer?! Bekijk meer informatie op start-leff.nl en schrijf je in! De nieuwe LEFF groep start 24 oktober as.

Voor meer informatie of vragen over LEFF kunt u contact opnemen met:

Wesselinde van de Beeten
Wesselinde.vande.Beeten@veghel.nl
Tel. 14 0413

Share